Friday 12 December 2014

VÍDEO CONFERÈNCIA

Oak House ha participat per segona vegada en la vídeo conferència que organitza EMBL ( European learning for the Life Sciences  ) 


“Why do we do what we do? Exploring the neural basis of emotions”. Presented by Dr. Cronelius Gross. 



En aquesta ocasió els alumnes de biologia de 2n batxillerat han convidat a participar d’ aquesta experiència als alumnes de primer de batxillerat que cursen Psicologia i als de primer curs d’ IB que cursen Psicology.
Tenir la possibilitat d’assistir a una conferència en temps real que s’està portant a terme a Heidelberg i compartir amb altres escoles l’experiència em sembla sensacional. Via Skape hem compartit les nostres preguntes amb aquells que hi participaven de forma presencial. Una vegada més hem pogut comprovar que la llengua de la ciència és l’anglès i els nostres alumnes estan molt ben preparats!
Especialment ha estat emocionant sentir les diverses referències que es feien a l´ il·lustríssim doctor Ramon i Cajal mentre el seu nét  s’asseia entre nosaltres. Quina satisfacció veure que el nostre país també ha fet  enormes i importants aportacions a la ciència!
Si voleu podeu veure la conferència de l’any passat en el link:
La d’aquest any la penjaren pròximament.


Gràcies al Departament d’ Informàtica que sempre està preparat per donar-me un cop de mà!

No comments:

Post a Comment