Monday, 16 October 2017

UN GRUP DE JOVES PROCEDENTS D’ILLES AFECTADES PEL CANVI CLIMÀTIC VISITA BARCELONA

El passat divendres 22 de setembre un centenar d’estudiants de centres educatius de Barcelona, entre ells, Oak House School es van reunir amb un grup de joves que viatja a bord del Peace Boat, el vaixell d’una ONG japonesa que treballa per promoure la pau, els drets humans, el desenvolupament just i sostenible i el respecte pel medi ambient.


Els alumnes han visitat el vaixell per escoltar en primera persona el testimoni d’aquests joves activistes. Es tracta d’un grup de nois i noies d’entre 19 i 26 anys procedents de Fiji, les Illes Marshal, Maldives, Seychells, Trinitat i Tobago i Belize. El grup forma part del primer “Programade Joves Ambaixadors per als Oceans i el Clima” organitzat per l’ONG japonesa. Tots són líders en les seves comunitats i tenen una àmplia experiència en al lluita contra el canvi climàtic i la degradació dels oceans a nivell local i internacional.Durant la visita al vaixell, els nostres alumnes de Ciències de la Terra i Biologia de segon de Batxillerat han tingut l’oportunitat d’intercanviar experiències i coneixement amb els ambaixadors.


El Conseller del Departament de Territori i Sotenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, i un representant de l’Ajuntament de Barcelona han tancat l’acte.


No comments:

Post a comment