Wednesday 29 January 2014

UNA SETMANA AMB LA CARISSA JANSEN, ESTUDIANT DEL MIT


Oak House col·labora amb la MIT participant en el programa MISTI.              
La universitat tècnica de Massaxussets és una Universitat americana que gaudeix de molt prestigi, tant els EEUU com a la resta del món. (  http://web.mit.edu/ )

Els estudiants a més de formar-se acadèmicament poden utilitzar part de les vacances per prendre part d’altres programes de formació que complementen els seus estudis.

Aquesta setmana hem estat col·laborant amb  Carissa Jansen,estudiant de MIT que participa en el programa MISTI. ( http://web.mit.edu/misti/ )

Aquest programa consisteix en tenir diverses experiències docents  de manera que puguem  aprofitar mútuament dels coneixements i de  la metodologia que es practica en els dos països.
La Carissa ha estat aquesta setmana passada intervenint en diverses activitats escolars a Oak House. Ha participat en les classes següents:

BIOLOGIA 1r BATX: Treball amb models moleculars analògics i digitals. Ús de diferents programes de construcció de molècules.
BIOLOGIA 2n BATX: Experiències amb bacteris al laboratori.
CMC 1r BATX: Elaboració dels codis QR de les nostres aules.
ECONOMIA 1r BATX: La Carissa va fer una xerrada sobre el branding, és a dir de quina forma es pot generar una nova marca i quines estratègies s´ han de tenir en compte. Els estudiants de primer que participen en el projecte de  Junior Achievement van compartir amb ella els seus projectes i van rebre consells sobre segmentar els seus mercats o reforçar el valor de la marca.
TUTORIES 1r i 2n de Batxillerat: Cada cop més, un nombre més important d’alumnes de Oak House es plantegen estudiar en universitats del Estats Units. En les tutories , la Carissa els  va donar informació i va respondre les preguntes del nostre alumnat respecte el procés de selecció de les universitats americanes.
  
TUTORIA 4t ESO:
Els alumnes de 4t d’ ESO van poder assistir a una conferència sobre la MIT. A més, van poder parlar amb la Carissa Jansen sobre el seu futur acadèmic i professional i sobre els principals requisits d’accés a les facultats dels Estats Units.

ASSESSORAMENT INDIVIDUALITZAT: Els alumnes que tenen interès a fer estudis Universitaris a EEUU han pogut gaudir d’ un assessorament totalment individualitzat fins i tot de qüestions tan pràctiques com aconseguir vols bé de preu!

El centre que ens ha proposat aquesta col·laboració ha estat el CRG (Centre de Regulació Genòmica), amb qui tenim altres Projectes programats.





Agraïm des d´ aquí aquesta gratificant col·laboració.

I had a wonderful week teaching the students in 4 of eso and bachillerat at Oak House School. More than any other school I have visited in Barcelona, I was immensely impressed by the level of interest and discipline that the students placed on their academics. I taught biology, English, and economics to the students in science and letters. All of them were driven and attentive, and I was surprised by how many of them wanted to study abroad. Hopefully my week at Oak House helped the students to learn more about science and universities in the United States. I certainly learned much from them too. Lastly, I'd like to give a message to all of the students who I met and spoke with at Oak House: I wish you the best of luck in your studies, and maybe I will meet you again at MIT someday!                                
                                                                              Carissa Jansen


No comments:

Post a Comment